Thursday, April 23, 2009

Alhamdulillah - Moga rumah ini menjadi tempat kami membina Usrah Sakinah,Mawaddah,Warahmah-Ya Allah berkatilah niat kami membeli rumah ini-23 April 09


Alhamdulillah...syukur di atas karunia rezeki dari Allah Rabbul Jalil,Yang Maha Esa,segala sesuatu didunia ini hanyalah pinjaman....hari ini dengan satu tekad dan keyakinan dan harapan untuk memiliki rumah yang sekadar tempat persinggahan sebelum menuju alam kekal abadi,kami telah membeli rumah ini tanpa sebarang unsur riba. Moga rumah ini menjadi tempat kami membina usrah sakinah,mawaddah,warahmah. Moga rumah ini menjadi tempat kami mendidik anak-anak dengan tarbiyyah Islamiyyah dan tempat bagi kami menghidupkan syiar Islam. Moga rumah ini menjadi tempat pertemuan hamba-hamba Allah yang cintakan Islam dan berjuang untuk Islam,kepada Pemuda PAS Taman TAS,jangan lupa berkunjung nanti ke sini,kita buat usrah,kuliah,tazkirah kat sini....kepada mak,ayah,ma,abah,adik-adik semua,terima kasih atas doa kalian.Doakan agar kami bahagia disini dengan cahaya Iman dan Islam,doakan agar rumah ini dan penghuninya dijauhkan dari maksiat dan laknat Allah. Doakan agar rumah ini dan penghuninya mendapat rahmat dan barakah,doakan agar kami hidup dalam ketenangan dan kedamaian.
Insya Allah kami akan berpindah masuk ke rumah ini pada awal Mei 2009. Selamat berkunjung.....moga kehadiran kalian membawa rahmah....2 comments:

  1. salam ka..kat mne ni??
    lawanyer...x sabar nane nak tgk...
    mg sumenye dipermudahkan Allah..

    ReplyDelete
  2. wasalam....kat area belakang PASTI...dekat je dgn rumah mak mertua......

    ReplyDelete